Foto

Jag plåtades av pressen första gången när jag bara var ett par dagar gammal. Jag har aldrig tyckt att det varit speciellt roligt att bli fotograferad, men är oerhört glad att vi vande oss vid det som små. Framförallt eftersom det blivit en del av mitt yrke. Det har aldrig varit märkvärdigt, utan en del av våra liv.

Däremot älskar jag att fotografera. Att kunna titta på ett och samma ögonblick flera gånger och hur länge jag vill, gör att bilden väcker mycket känslor hos mig och fina minnen.”

Fotograferad

Fotograferad

Det har blivit flertalet fotograferingar av Kristin för olika tidningar, magasin och inför olika TV jobb. Här är ett axplock av jobb Kristin varit ute på.

Visa alla bilder

Fotografering

Fotografering

Kristin har under flera år haft fotografering som ett stort intresse. Tar hon med sig kameran kan hon inte sluta fota. Kristin ser nya motiv hela tiden och tycker om att föreviga resor, ögonblick och det hon ser som vackert för ögat och i själen.

I hennes arkiv finns tusentals bilder som hon aldrig visat för någon. Nu vill hon dela med sig av ögonblick och miljöer som hon upplevt med kameran.

Visa alla bilder