Kristin har många intressen…

”Familjen är viktigast för mig. Annars blir det en del träning tillsammans med min personliga tränare Niklas Heckscher på Takkei Trainingssystem. Det kombinerat med konditionsträning som löpning. På vintern åker jag gärna skidor, lika gärna på längden som på tvären. På helgerna blir det gärna en tur på långfärdsskridskor på Norrviken utanför Stockholm. Annars är det resor och kameran som fyller mig med energi. När jag och killarna resar har vi så fantastiskt kul. Mycket skratt och sköna samtal. Lyx att få vara nära dem hela dygnet och uppleva världen”

Kristin tycker mycket om att resa. Gärna med sina söner och då åker dom helst till USA.

De platser där Kristin trivs bäst är i Järvsö, Oslo, Åre, Fiskebäckskil och i hemmet utanför Stockholm. Förutom hennes förkärlek för USA, åker hon gärna till sin kompis Nina i Frankrike. Vill tillbaka till Sydafrika och är nyfiken på lång sol semester på Bali.

Träning

Träning

Min pappa Kjell var norsk landslagsmålvakt i Fotboll och  startade sitt första träningscenter när jag var 10 år. Jag har vuxit upp i den miljön och älskat att lyssna till pappa när han berättat om hur kroppen reagerar på träning, hur viktigt det är att förebygga kroppen mot skador och testat olika nya träningsformer som kommit genom åren. Där är grunden till varför jag älskar att träna och varför jag prioriterar sport när jag tittar på TV. Jag har däremot svårt att hålla mig till en träningsform då jag tröttnar ibland. Styrketräningen är grunden. Här ser ni dom olika träningsformerna jag alternerar när det gäller kondition. Det blir som oftast träning 4-5 ggr i veckan i någon form.

Läs mer

Fotografering

Fotografering

Jag har alltid tyckt om att bläddra i vackra fotoböcker. Det jag tycker om med bilden är att du fångar ett litet ögonblick, men du kan titta på det hur länge du vill. Det spelar ingen roll om det är ett porträtt, naturfoto eller dagboksbilder. Det är något magiskt i känslan och jag älskar det, och när jag får gå ut med min kamera och ”gå loss” då kan jag nästan inte sluta. Det är som ren meditation för mig. Här är lite gott och blandat från mitt fotoarkiv ”

Ta en titt på alla kristin's bilder

Familjen

Familjen

Familjen är så klart det allra viktigaste. Jag och mina galet underbara söner Filip -97 och Leon -04 är mitt allt. Varje dag är jag oerhört tacksam och stolt över att just jag fick bli deras mamma. Dom ger mig ett leende på läpparna och i hjärtat varje dag.

Vänner och familj är för mig en plats där jag finner energi, mycket skratt och sköna samtal. En enormt viktig del i mitt liv.

Läs mer

Resor

Resor

Att resa har blivit ett stort intresse är kanske inte så konstigt. Jag har pendlat mellan Oslo och Stockholm sedan jag var 2 år och var dessutom flygvärdinna ett år så jag finner ett lugn när jag kommer på flygplatser.

Läs mer om platser jag rekommenderar