Uppdrag

”Jobbet som programledare har gett mig möjligheten att arbeta inom olika yrken. Det handlar om att nå ut till andra människor med intressanta historier, olika budskap och möjlighet att inspirera och motivera andra. Gemensamt är mötet med människor och jag tror det är just det som driver mig mest. Möten med Människor och Livet”

Programledaren och tv-personligheten Kristin Kaspersen

väver ihop många trådar inom sin yrkesroll. Programledare, konferencier, krönikör, moderator…

TV

TV

Programledare för Nyhetsmorgon TV4, Humorgalan, Eldsjälsgalan, EM-invigningen från Göteborg, Gomorron Sverige, Idrottsgalan, Cancergalan, Melodifestivalen medmera medmera medmera…

Läs mer

Klustr

Klustr

Klustr är appen som hjälper oss att förenkla vår vardag och planera våra liv
Med Klustr kan vi organisera dagen, veckorna och framtiden med dom vi har närmast runt omkring oss. Klustr är helt enkelt lösningen för alla som vill organisera sitt liv på ett väldigt enkelt sätt.

Läs mer

Böcker

Böcker

Kristin har kommit ut med sin andra bok “Good Food”.
En bok där hon vill inspirera andra att göra rätt val av råvaror och kost för att må så bra som möjligt.
Hennes första bok skrev hon i samarbete med Bonnier Fakta, som handlar om att hon vill inspirera och motivera andra till träning, rätt kost och att våga möta egna utmaningar för den vi är. Vi är alla olika och Kristin tar med er på hennes resa för att uppnå en balans av träning, kost, sömn och skratt. Med boken vill hon att alla ska utgå från sina egna liv och ta till sig det som passar läsarens liv.

Läs mer

Föreläsningar

Föreläsningar

Kristin väver i sitt föredrag
ihop goda händelser och spännande möten som berikat hennes liv som programledare. Åhörarna får också några glimtar av hur det har varit att växa upp i en familj i offentlighetens ljus.

Läs mer

Moderator

Moderator

Moderator på exempelvis
Water Front konferenscenter 2011 och Bestseller ”Hjärntillskott” 2007-2010 där hon intervjuade bl.a Jan Eliasson, Gary Kasparov, Lottie Knutsson med flera.

Läs mer

Krönikör

Krönikör

Kristin var under flera år månadskrönikör
för livsstilsmagasinet Family Living. Hon har även skrivit krönikor i Philipsson och Söderberg, Magasin Åre, och mama.

Läs mer