Böcker

Hösten 2015 släpper Kristin sin nya bok Good food


Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var min utgångspunkt när jag bestämde mig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan jag idag stolt säga att jag lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka mig fram.

I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Jag älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn.

Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är min devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.

utgivningsdatum augusti 2015

 

9789173630719

Vi har alla ett ansvar. Och jag vill ta mitt ansvar att träna krop- pen inför utmaningar i livet, för att orka följa med på de äventyr vi åker iväg på och för att klara av det fantastiska liv jag lever. Det kan ingen annan göra åt mig.

Jag vill vara snäll mot min kropp och snäll med min själ. Därför är träningen så viktig och så härlig.
Att röra på mig är för mig en lika stor självklarhet som att äta och sova. Och vilken mat jag stoppar i mig avgör definitivt hur jag mår och hur mycket jag orkar i min vardag och i mitt liv. Därför är det viktigt för mig att göra rätt val både hemma och i affären. Antingen väljer jag det jag mår lite sämre av eller det jag mår bättre av. Svårare än så är det faktiskt inte. Jo, ibland kanske lite, just i stunden. Men när jag inser svaret på min fråga om vad som gör mig gott är det inte svårt att göra rätt val.

Jag vill nå mina mål, jag vill uppleva livet länge!

 

STARK- i kropp och själ


 

”Flera gånger har jag fått frågan om jag skulle vilja skriva en bok. Jag har inte riktigt förstått varför, vad har jag att berätta som är intressant för andra? Jag är ju bara jag.

Så en dag hösten 2011 ringde Bonnier fakta och frågade om jag kunde tänka mig att göra en träningsbok. Jag funderade och först tänkte jag – Nej, jag är ingen expert. Jag ska inte tala om hur andra ska göra eftersom jag inte jobbar med det professionellt, det är ”bara” ett stort intresse. Men jag tänkte om och pratade med Bonnier och vi kom överens om att jo, det blir en bok, men inte bara en träningsbok. Jag vill berätta varför det är viktigt för mig att träna och inspirera till variation inom träning. Hur jag hittar motivation att hålla i träningen. Men framförallt att vara Sann i det vi gör med vår kropp och själ. Tillsammans med fotografen Andreas Lundberg vill jag förmedla en känsla i hur fantastiskt kul, jobbigt, utmanande, spännande, slitigt och galet härligt det är att hitta en livsstil som ger så mycket energi, skratt och upplevelser.”

Boken kom ut hösten 2013

Kristin har skrivit en bok i samarbete med Bonnier Fakta

som handlar om att hon vill inspirera och motivera andra till träning, rätt kost och att våga möta egna utmaningar för den vi är.

Vi är alla olika och Kristin tar med er på hennes resa för att uppnå en balans av träning, kost, sömn och skratt. Med boken vill hon att alla ska utgå från sina egna liv och ta till sig det som passar läsarens vardag.

bok2