Klustr

För ca: 2 år sedan höll jag på att stressa ihjäl mig. Hämta och lämna barn på skola, innebandyträning, glömda matsäckar, frånskild, två pappor som ska synkas med osv.

Ingen unik situation för mig, utan en helt vanlig vardag för de flesta, oavsett hur familjesituationen ser ut. För med stress blir det mesta ostrukturerat. Och ohållbart. Så jag ville förändra, inte bara för mig, utan för alla andra som sitter i samma situation. Jag har också sett hur det ser ut inom idrottsvärlden. Lappar på anslagstavlor om träningstider, inställda träningar m.m. Det är otroligt rörigt helt enkelt. För alla inblandade.

Så jag skapade Klustr. Klustr är appen som hjälper oss att förenkla vår vardag och planera våra liv.

Med Klustr kan vi organisera dagen, veckorna och framtiden med dom vi har närmast runt omkring oss. Klustr är helt enkelt lösningen för alla som vill organisera sitt liv på ett väldigt enkelt sätt.

Ladda ner Klustr här!

www.klustr.se

klustr

Klustr – Simplify your life

Klustr är appen som hjälper oss att förenkla vår vardag och planera våra liv.

Med Klustr kan vi organisera dagen, veckorna och framtiden med dom vi har närmast runt omkring oss. I alla de olika familjekonstellationer som vi lever i idag.

Håll samman all gemensam info om barn, resor, träningar, gympapåsar och mid- dagar. Eller för gänget som ofta gör saker tillsammans som exempelvis träningar, matcher, middagar och konserter. Allt i en och samma app.

Det finns ett flöde som enkelt visar vad som står näst på tur att göra, vilken tid det ska göras och vem som ska göra det, exempelvis hämta barnen i skolan. Allt delas med de medlemmar man valt att dela denna information med i sitt Klustr.

 

 

I appen finns statiska sidor där man kan lägga in viktig info så som passnummer, försäkringsnummer och viktiga telefonnummer – information som man ofta för- varar på olika ställen. Dessa uppgifter är skyddade med en kod.

Man kan även skapa statiska sidor utan kod. Här kan man spara information om exempelvis vaccinationer, skola, tandläkare, idrottsföreningar med mera. Även dessa sidor kan du dela med de medlemmar du vill ska ta del av just den informationen.

Håll samman din vardag med Klustr.
Simplify your life. 

klustr2KlustrKlustr